[soo-per-kal-uh-fraj-uh-lis-tik-ek-spee-al-i-doh-shuhs] ovako se čita naslov
...stvarno volim isprobavati svašta nešto i imam već i popis stvari koje moram isprobati, pa tako tragajući bespućima interneta našla sam na ovo i odlučila isprobati....
...radila sam točno prema predloženom receptu....
ali imam za dodati sljedeće....treba definitivno smanjiti margarin i šećer u gornjem preljevu, mislim i da brusnice treba isjeckati jer su mi potonule na dno ...ne znam kakva je torta u toj slastičarni ali meni se ova veoma sviđa, super je biskvit...a moglo bi se dodati sjeckana bijela čokolada i možda i sjeckani đumbir radi nekog intenzivnijeg okusa...
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Oznake
- bademi (1)
- banana (1)
- bars (1)
- božić (2)
- brašno (2)
- brownies (1)
- buhtle (1)
- cheesecake (1)
- cimet (4)
- cookies (1)
- čokolada (6)
- desert (5)
- jabuke (2)
- jaja (2)
- kajsije (1)
- kikiriki (1)
- klipići (1)
- kokos (2)
- krofne (1)
- kruh (6)
- kuglof (5)
- mafin (2)
- mak (1)
- mandarine (1)
- mramorni kolač (2)
- muffin (2)
- munjeviti jurić (1)
- natjecanje (1)
- nutella (1)
- peciva (6)
- pekmez (1)
- pita (2)
- rolat (2)
- sir (1)
- šljive (1)
- štrudla (1)
- štrukle (1)
- torta (7)
- vafli (1)
- višnje (2)
- vrhnje (1)
- zobene pahuljice (1)
3 komentara:
Meni torta izgleda fenomenalno, nisam vidjela kakav je original ali ovu boh sigurno probala.
Pa iskreno meni bas ne lici (po izgledu, ukus vjerujem da je super):(
Nekako mi biskvit djeluje prenjezno, a njihov je bas mastan i zrnast i brusnice su im rasporedjene po citavom kolacu, a ne samo po dnu. Sigurno nisu naveli bas pravi recept (bastards), vjerujem da tijesto treba biti 'tvrdje' ili vise brasna ili vise masnoce ili oboje, onda bi trebalo biti kao na slici (zrnasto) i brusnice valjda ne bi potonule. Sada sam se zainteresirala da i ja probam, malo po receptu, malo po intuiciji:)
s brusnicama nisam još ništa radila. nije bilo gorkasto?
Objavi komentar