Pretraži ovaj blog

03 studenoga 2009

Supercalifragilisticexpialidocious cake

[soo-per-kal-uh-fraj-uh-lis-tik-ek-spee-al-i-doh-shuhs] ovako se čita naslov
...stvarno volim isprobavati svašta nešto i imam već i popis stvari koje moram isprobati, pa tako tragajući bespućima interneta našla sam na ovo i odlučila isprobati....

...radila sam točno prema predloženom receptu....
ali imam za dodati sljedeće....treba definitivno smanjiti margarin i šećer u gornjem preljevu, mislim i da brusnice treba isjeckati jer su mi potonule na dno ...ne znam kakva je torta u toj slastičarni ali meni se ova veoma sviđa, super je biskvit...a moglo bi se dodati sjeckana bijela čokolada i možda i sjeckani đumbir radi nekog intenzivnijeg okusa...

3 komentara:

jubistacha kaže...

Meni torta izgleda fenomenalno, nisam vidjela kakav je original ali ovu boh sigurno probala.

Iiiii kaže...

Pa iskreno meni bas ne lici (po izgledu, ukus vjerujem da je super):(
Nekako mi biskvit djeluje prenjezno, a njihov je bas mastan i zrnast i brusnice su im rasporedjene po citavom kolacu, a ne samo po dnu. Sigurno nisu naveli bas pravi recept (bastards), vjerujem da tijesto treba biti 'tvrdje' ili vise brasna ili vise masnoce ili oboje, onda bi trebalo biti kao na slici (zrnasto) i brusnice valjda ne bi potonule. Sada sam se zainteresirala da i ja probam, malo po receptu, malo po intuiciji:)

Shangri La Food kaže...

s brusnicama nisam još ništa radila. nije bilo gorkasto?

Related Posts with Thumbnails

Oznake